ماشین ظرفشویی  ,چوب پلاست  ,بازی اندروید  ,گیربکس اتوماتیک  ,خرید از بانه  ,آپلود  ,کولرگازی  ,کولرگازی  ,صنایع دستی اصفهان  ,عکس بازیگران ایرانی  ,میناکاری  ,ویبره  ,خرید دامنه  ,اخبار روز  ,گن لاغری  ,
 خرما | رطب | خريد خرما | فروش خرما | قيمت خرما | خريد رطب | فروش رطب | قيمت رطب خرما | رطب | خريد خرما | فروش خرما | قيمت خرما | خريد رطب | فروش رطب | قيمت رطب .

خرما | رطب | خريد خرما | فروش خرما | قيمت خرما | خريد رطب | فروش رطب | قيمت رطب

دانستني هاي خرما

خرما از جمله مواد غذايي است كه مي تواند تكميل كننده صبحانه و شيريني بخش سفره باشد .

علاقه مندان به غذاي كامل و مقوي مي توانند از خرما در تهيه غذاهاي خود استفاده كنند . در صورتي كه از خرما در تهيه پاستا استفاده شود چسبندگي خوبي به پاستا مي دهد . اما ارزش اين ميوه بيش از شيرين كردن كارامل است . در اين مقاله به ذكر تعدادي از دانستي هاي خرما كه ممكن است با آنها آشنا نباشيد مي پردازيم .

- معادل انگليسي خرما Date است كه از واژه يوناني Daktylus به معناي انگشت گرفته شده است.

- يك فنجان خرما حدود 400 كالري انرژي دارد كه 27 درصد پتاسيم و 48 درصد فيبري كه بدن انسان روزانه به آنها احتياج دارد را تامين مي كند .

- افراد بسيار كمي به رطب آلرژي دارند .

- خرما را درخت زندگي مي نامند ، زيرا درخت و ميوه آن كاربردهاي زيادي از نظر استفاده به عنوان متريال در ساختمان سازي و استفاده در سبد غذايي دارد .

- هسته خرما مي تواند ساليان درازي را منتظر فراهم شدن شرايط مناسب بماند تا جوانه بزند .

- اقوام بين النهرين باستان رطب را به عنوان داروي تقويت كننده غريزه جنسي مي شناختند .

- در تصاوير هيروگليف به جا مانده از مصر باستان از تصوير كامل نخل خرما به عنوان نشانه سال ها استفاده مي شده است و به اين شكل بوده است كه هر نخل نماد يك سال و هر برگ نخل نماد يك ماه بوده است .

- سه درصد از كل زمين هاي كشاورزي كره زمين به توليد خرما اختصاص دارد . اين نخلستان ها در مجموع سالانه چهار ميليون تن خرما توليد مي كنند .


برچسب: دانستني هاي خرما،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ساعت: ۱۰:۱۸:۱۵ توسط:زهرا مرزبان موضوع:

خرما و ديابت

سوالي كه ممكن است براي بسياري از افرادي كه به بيماري ديابت مبتلا هستند پيش بيايد اين است كه آيا مي توان به جاي قند از خرما استفاده نمود ؟

براي پاسخ به اين سوال ابتدا بايد ميزان قند موجود در خرما و حبه قند را با هم مقايسه نمود . واقعيت اين است كه ميزان قند موجود در خرما با حبه قند تفاوت چنداني ندارد و قند موجود در خرما تنها كمي پايين تر است . از طرف ديگر بسياري از افراد به بهانه اين كه قند موجود در خرما فروكتوز به معناي قند ميوه است مصرف عادي آن را به بيماران ديابتي توصيه مي كنند . تفاوت اصلي فروكتوز – كه در ميوه هايي مثل خرما وجود دارد - با ساير قندها در اين است كه فروكتوز ديرتر جذب مي شود و اين قند هنگامي كه جذب شود قند خون را بالا مي برد .

پس اولا قند موجود در خرما با حبه قند تفاوت چنداني ندارد ، زيرا قند موجود در يك عدد خرما با وزن ده گرم با يك حبه قند با وزن 5 گرم تقريبا يكسان است . ثانيا تنها تفاوت اصلي قند موجود در خرما با ساير قندها اين است كه ديرتر جذب خون مي شود ، اما هنگامي كه جذب شد قند خون را تغيير مي دهد . از اين مطالب نتيجه مي گيريم كه افراد مبتلا به ديابت در رژيم غذايي خود هنگام مصرف خرما تمام نكاتي را كه در مصرف قند و شكر و ساير مواد غذايي شيرين رعايت مي كنند بايد به كار ببرند .


برچسب: خرما و ديابت،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ساعت: ۱۰:۱۱:۱۲ توسط:زهرا مرزبان موضوع:

خواص هسته خرما

هسته خرما نيز مانند ميوه آن داراي خواص دارويي زيادي است . به همين منظور در اين مقاله به بررسي خواص هسته خرما و تاثيرات دارويي آن مي پردازيم .

در صورتي كه از آبريزش چشم رنج مي بريد ، براي درمان آن بايد هسته خرما را بكوبيد و بجوشانيد . سپس با صاف كرده آن چشمان خود را شستشو دهيد

براي برطرف كردن زخم چركي مي توانيد هسته خرما را سوزانده و در محل زخم قرار دهيد . همچنين براي افزايش نور چشم مي توان سوخته هسته خرما را پس از آسياب كردن به صورت سرمه چشم استفاده كرد .

حريره تهيه شده از آرد هسته خرما در بهبود اسهال شديد موثر است .

هسته اين ميوه ميزان شيردهي بانوان را به خوبي افزايش مي دهد .

براي خرد كردن سنگ مثانه و كليه ، هسته خرد شده خرما را جوشانده و آب آن را ميل كنيد .

جهت كاهش درد دندان هسته اين ميوه را روي دندان قرار دهيد .

بخور هسته خرما علاوه بر كاهش دردهاي مفصلي در بازگشت رحم به جاي اوليه اش پس از زايمان موثر است .

بررسي ها نشان مي دهد كه يكي از مهم ترين خواص هسته خرما پيشگيري از سرطان است . ويژگي ديگري كه در بررسي ها مشخص شده ، جلوگيري از آسيب به ساختار دي ان اي انسان است .

هسته خرما منبع غني آنتي اكسيدان ها است .


برچسب: خواص هسته خرما،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ساعت: ۰۱:۰۳:۲۹ توسط:زهرا مرزبان موضوع:

بسته بندي خرما

آخرين مرحله در فرآيند توليد خرما بسته بندي آن است كه به منظور جلوگيري از آلودگي خرما و آفت زدن آن و سالم ماندن محصول هنگام جابجايي انجام مي شود . بسته بندي خرما به دو صورت با هسته و بدون هسته صورت مي گيرد .

بسته بندي خرماي با هسته

ابتدا خرماهاي باهسته بررسي شده و محصولاتي كه سايزهاي غير عادي دارند و يا طي فرآيندهاي قبلي توليد خرما به آنها آسيب رسيده است جدا مي شوند . پس از آن هر دسته از محصول با توجه به وزن مشخص شده به قسمت مربوطه جهت بسته بندي انتقال داده مي شوند و داخل دستگاه بسته بندي خرما قرار مي گيرند . از آنجا كه داخل پلاستيك شفاف قابل رويت و مشتري پسند تر است اكثرا در بسته بندي خرما از پلاستيك شفاف استفاه مي شود . خود بسته پلاستيكي داخل بسته كارتني قرار مي گيرد . مشخصات هر خرما نيز روي بسته كارتني نوشته مي شود .

بسته بندي خرما ي بدون هسته

خرماهايي كه در مرحله قبلي جدا شدند و از نظر ظاهري داراي اشكال هستند و كيفيت كمتري دارند به صورت جداگانه به عنوان خرماي درجه دو و سه بسته بندي مي شوند . معمولا اين محصولات بدون هسته ارائه مي شوند . 


برچسب: بسته بندي خرما،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ساعت: ۱۰:۵۹:۱۴ توسط:زهرا مرزبان موضوع:

روش هاي تكثير خرما

تكثير خرما از طريق روش هاي مختلفي امكان پذير است . در اين مقاله به بررسي روش هاي تكثير خرما و مزايا و معايب هر روش مي پردازيم .
1- تكثير بذري : در اين روش بذر يا همان هسته خرما در زمين كاشته مي شود . شيوه بذري كه قديمي ترين راه ازدياد خرما نيز هست ، معايب بزرگ زيادي دارد ، از جمله : الف) به ازاي چندين نخل خرماي ماده وجود يك نخل نر براي گرده افشاني و بارور شدن اين درخت ها كافي است . نخل خرما تك جنسيتي است ، يعني هر نخل يا نر است يا ماده . تا هنگامي كه اين درخت گل ندهد نمي توان به جنسيت آن پي برد .  در روش تكثير بذري ممكن است تعداد نخل هاي نر بيش از ميزان مورد نياز شوند و اين امر باعث بالا رفتن هزينه ها خواهد شد . ب) كيفيت محصولي كه با اين روش به دست مي آيد چندان مطلوب نيست .
2- روش تكثير پاجوش : هر نخل خرما پا جوش هايي ايجاد مي كند كه آنها را جهت تكثير از درخت مادر جدا مي كنند و در جاي ديگر مي كارند . هنگام انتخاب پاجوش ها به سلامت نخل مادر توجه مي شود . روش تكثير پاجوش شيوه اي ارزان و متداول ترين شيوه ازدياد خرما در ايران است .
اين روش نيز معايبي دارد كه عبارتند از : الف) انجام اين كار به تخصص بالايي نياز دارد . ب) احتمال گيرايي پاجوش پايين است ج) پاجوش انواع مرغوب (مانند پاجوش خرماي پيارم) با قيمت هاي بسيار بالا به فروش مي رسند .
3- روش تكثير كشت بافت : شيوه اي است كه در آزمايشگاه انجام مي شود و در مدت كوتاهي به نتيجه مي رسد و به دو صورت رويان زايي و اندام زايي انجام مي شود كه مورد اول رايج تر است .
مزاياي روش كشت بافت عبارتند از : الف) عدم محدوديت زماني و فصلي در انجام عمليات تكثير ب) درصد موفقيت بيشتر در بقاي نهال خرما نسبت به روش هاي قبلي ج) در اين روش نهال زودتر به ميوه دهي مي رسد و به طور كلي رشد سريع تري دارد .
معايب روش تكثير خرما از طريق كشت بافت : الف) احتمال بروز تغييرات ژنتيكي در خرما و به وجود آمدن تغييرات نامتعارف در خصوصيات ظاهري نخل و ميوه آن ب) استفاده از اين روش مستلزم فناوري پيشرفته و صرف هزينه هاي زيادي است .


برچسب: روش هاي تكثير خرما،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ساعت: ۱۲:۰۷:۴۱ توسط:زهرا مرزبان موضوع:

تک سبد

 محصولات هات شیپر