ماشین ظرفشویی  ,چوب پلاست  ,بازی اندروید  ,گیربکس اتوماتیک  ,خرید از بانه  ,آپلود  ,کولرگازی  ,کولرگازی  ,صنایع دستی اصفهان  ,عکس بازیگران ایرانی  ,میناکاری  ,ویبره  ,خرید دامنه  ,اخبار روز  ,گن لاغری  ,
 خرما | رطب | خريد خرما | فروش خرما | قيمت خرما | خريد رطب | فروش رطب | قيمت رطب خرما | رطب | خريد خرما | فروش خرما | قيمت خرما | خريد رطب | فروش رطب | قيمت رطب .

خرما | رطب | خريد خرما | فروش خرما | قيمت خرما | خريد رطب | فروش رطب | قيمت رطب

خرما جايگزيني براي قند

خرما جايگزيني براي قند

خرما پادشاه شيريني‌ها ناميده مي‌شود و ماده‌غذايي ايده آلي است كه به راحتي رژيم‌غذايي شما را متعادل مي‌كند. رطب ظرف نيم ساعت به بدن خسته شما انرژي ويژه‌اي مي‌دهد و بهترين غذا براي زناني است كه به تازگي زايمان كرده‌اند. انجمن سرطان امريكا مصرف ۳۵-۲۰ گرم خرما در روز را توصيه مي‌كند. گفته مي‌شود كه خوردن يك خرما در روز باعث مي‌شود تا پايان عمر چشماني سالم داشته باشيد.فسفري كه در تركيب غذايي رطب وجود دارد، باعث فعال شدن سلول‌هاي عصبي مي‌شود و آهن آن به گلبول‌هاي قرمز خون نيرو مي‌‌دهد و مانع ايجاد كم‌خوني در افراد مي‌شود و حتي كم‌خوني افراد را هم درمان مي‌‌كند.خرما مقوم معده و جمع‌كننده آن است و كلسيم آن موجب تقويت و تسريع رشد كودكان مي‌شود و نيروي بدني بزرگسالان را افزايش مي‌‌دهد.ويتامين‌هاي خرما باعث افزايش قدرت بينايي مي‌شود، از خشكي پوست و ناخن و موها جلوگيري و هوش را تقويت مي‌كند.زياده‌روي در خوردن خرما فرد را به امراض سوداوي مبتلا مي‌كند و گرفتگي كبد و طحال را به دنبال دارد. همچنين پوسيدگي دندان و جوش زدن داخل دهان از نتايج زياد خوردن خرماست.كساني كه گرمي زياد اذيتشان مي‌كند و با خوردن خرما بدنشان جوش مي‌زند، مي‌توانند با استفاده از مخلوط خرما و ماست كه بسيار مفيد و مغذي است، از مزيت خوردن هر دوي آنها برخوردار شوند.خرما خرك (خارك) گرچه شيريني رطب و خرما را ندارد اما به سبب داشتن املاح بالا، ارزش غذايي و دارويي و درماني بسياري دارد.اطباي سنتي (آرد خرما) كه همان گرد گل نخل‌هاي نر و ماده است را براي درمان نازايي بسيار مفيد و مؤثر مي‌دانند، البته پيدا كردن آرد خرما در استان‌هايي كه توليدكننده خرما نيستند، تقريبا غيرممكن است. مواد قندي خرما شامل گلوكز و ساكاروز است و استفاده كم آن براي بيماران ديابتي ضرر ندارد.

 

مصرف شيره خرما به جاي مربا كه قند بالايي دارد، علاوه بر رساندن انرژي زياد به بدن، به دليل داشتن قند طبيعي ضرر ندارد و افراد را چاق هم نمي‌كند. بيماران ديابتي مي‌توانند از قند، عسل و كنجد خرما (كه سفت‌تر از عسل خرما و نرم‌تر از شيره خرماست) استفاده كنند، در ضمن با عسل خرما مي‌توان در تابستان شربت‌هاي بسيار خوشمزه و مقوي درست كرد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۱:۴۷:۲۵ توسط:زهرا مرزبان موضوع:

نكاتي درباره خرما

نكاتي درباره خرما

در حال حاضر بخش زيادي از خرماي استان‌هاي فارس، بوشهر و خوزستان به كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس و اروپا صادر مي‌شود. به طور مثال فقط از بوشهر سالانه 50 هزار تن خرما به خارج صادر مي‌شود.

بسته‌بندي رطب‌ در استان كرمان قدمتي بالاي 40 سال دارد و استان‌هاي ديگر به غير از آن بخشي كه صادرات مي‌شود، حدود 10 سال است كه به فكر بسته‌بندي خرما و رطب‌ هايشان براي عرضه به بازار داخل افتاده‌اند. اما به لحاظ امكانات فني، سردخانه‌اي و كارخانه‌‌هاي بسته‌بندي دچار مضيقه هستند و بايد راهي طولاني براي ايجاد چنين امكاناتي از طريق تشكيل تعاوني يا سرمايه‌گذاري  در بخش خصوصي طي كنند.

به طور خلاصه، خرما ارزش غذايي فراواني دارد اما براي خريد و انتخاب آن بايد بسيار دقيق بود زيرا سطح چسبناكي دارند كه آلودگي ها و ذرات مختلف را به سمت خود جذب مي‌كنند، از اين رو، فقط آن خرماهايي بايد مورد استفاه قرار گيرند گه خيلي خوب فراوري و بسته‌بندي شده باشند. حتماً قبل از استفاده خرماها را خوب بشوييد زيرا به از بين بردن آلودگي‌هاي روي آن كمك مي‌كند. شيره خرما در قوطي‌هاي 200 گرمي و 500 گرمي عرضه مي‌شود كه هر قوطي 200 گرمي، قيمتي بين 500 تا 700 تومان دارد و هر قوطي 500 گرمي را در بازار با قيمت 1300 تا 1500 تومان مي‌توان خريد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۱:۴۶:۵۴ توسط:زهرا مرزبان موضوع:

نگهداري از خرما

نگهداري از خرما

  • خرماي خشك به يخچال احتياح ندارد.
  • بيشتر رطب‌ها و بعضي از خرماها بايد حتما در دماي صفر درجه نگهداري شود ـ يعني در يخچال ـ اما بعضي رطب‌ها و خرماها احتياج به نگهداري در يخچال ندارند.
    اگر مي‌خواهيد خرمايي را بيرون از يخچال نگه داريد، بهتر است خرماي خشك خريداري كنيد كه مي‌شود آن را تا مدت بسيار طولاني، در هواي آزاد خانه نگه داشت.
  • اگر به خرما (نيمه خشك) علاقه نداريد و رطب را بيشتر مي‌پسنديد، بايد بدانيد كه رطب دشتستان (كبكاب) اگرچه ظاهرش چندان زيبا و شكيل نيست و له شده (چه به صورت باز و چه به صورت بسته‌بندي) به نظر مي‌آيد ولي اولا ارزش غذايي بالايي دارد و ثانيا بدون نگهداري در يخچال مي‌توان تا مدتي آنها را سالم نگه داشت.
  • بعضي از انواع خرما و رطب‌ها در هواي خنك و با رطوبت بالا شكرك مي‌زند. مصرف خرماي شكرك‌زده هيچ ضرري ندارد. اما اگر دوست نداريد كه خرمايتان شكرك بزند، در زمستان آن را داخل يخچال قرار ندهيد.
  • بعضي از افراد رطب را بدون شست‌وشو مصرف مي‌كنند اما بهتر است رطب شسته شده، سپس مصرف شود.
  • خرماهاي خشك معمولا در كارخانه شسته شده و به روش‌هاي نوين ضدعفوني هم شده‌اند، براي همين خرماي خشك را نشوييد.
  • اگر خرما يا رطبي كه خريده‌ايد، مدتي است در يخچال مانده و مي‌‌ترسيد كه ترش شود، پيش‌دستي كنيد و هسته‌هايشان را بگيريد، اگر پوست كلفتي دارد آن را بگيريد و با آن انواع شيريني‌هاي خرمايي مثل حلواي خرما و  رنگينك درست كنيد (به كتاب آشپزي نگاهي بيندازيد).
  • خرماي نيمه‌خشك يا خشكتان را در ظرف پلاستيكي يا نايلون نگه نداريد. چون ماندگاري‌شان كوتاه مي‌شود.
  • خرما را بعد از شستن براي مدت طولاني نگه نداريد، چون ترش خواهد شد.
  • بهتر است خرما را به اندازه مصرف و با ريختن مقداري آب داغ روي آن شست.

بازار خريد خرما در ماه رمضان بسيار گرم است زيرا انرژي خوبي به بدن مي رساند.بهتر است بدانيدكهرطب ميوه‌اي است بهشتي كه نام آن در كتاب‌هاي مقدس آسماني بارها تكرار شده است. گياه‌شناسان عقيده دارند كه به احتمال قريب به يقين خرما از سرزمين‌هاي حوالي خليج فارس منشا گرفته است.گفتني است كه خرما در دوران باستان به فراواني در سرزمين‌هاي بين دو رود نيل و فرات وجود داشته و گفته مي‌شود محدوده رشد آن در دوران پيش از تاريخ از سنگال تا حوزه رودخانه ايندوس در شمال هند را در برمي‌گرفت.

در واقع شواهد باستان‌شناسي مربوط به كشت خرما در غرب عربستان به ۴۰۰۰ سال پيش از ميلاد مسيح تعلق دارند. خرما در اين نواحي به عنوان نماد باروري و زايش موردتوجه خاص مردم بوده است و چادرنشين‌‌ها آن را در واحه‌هاي بياباني مي‌كاشتند.بهتر است بدانيد اعراب خرما را با خود به اسپانيا بردند. بعدها بتدريج رطب از آسيا و عمدتا خاورميانه به استراليا و قاره آمريكا نيز برده شد. سياحان اسپانيايي نيز رطب را به نيومكزيكو و كاليفرنيا معرفي كردند تا جايي كه كاليفرنيا امروزه يكي از توليدكنندگان خرما مي باشد.درواقع بيش از ۳۰۰۰ نوع خرما در جهان شناخته شده است كه برخي از آنها مانند هليله، مضافتي، شكري چرپان و بارشاهي در ايران وجود دارد.تا ۳۰ درصد وزن خرما را آب تشكيل مي‌دهد. ميوه خرما ۲ درصد پروتئين و كمتر از ۲ درصد چربي و املاح دارد.پروتئين و آب موجود در آن بسته به نوع خرما و مرحله رسيدن آن تفاوت مي‌ كرد.

بهتر است بدانيد كه 100 گرم خرماي تازه داراي ۱۶۳ كيلوكالري انرژي ، ۰٫۹ گرم پروتئين ، ۰٫۳ گرم چربي ، ۳۸ گرم گلوسيد ، ۳۰‌ ميليگرم فسفر ، ۱٫۳ ميلي‌گرم آهن ، ۶۵۰ ميلي‌گرم پتاسيم، ۶۵ ميلي‌گرم منيزيم ، ۷۰ ميلي‌گرم كلسيم ، ۲ ميلي‌گرم آهن ، ۲٫۲ ميلي‌گرم نياسين مي باشد.در واقع به دليل سديم كم آن (يك ميلي‌گرم در ۱۰۰ گرم خرما)، براي افراد دچار فشار خون بالا كه بايد رژيم كم سديم داشته باشند، مفيد مي باشد.جالب است بدانيد كه تحقيقات نشان داده خرما با توجه به داشتن مقدار قابل توجه فيبر خوراكي مي‌تواند از بسياري سرطان‌ها مانند سرطان كولون و معده پيشگيري مي كند.در واقع يكي از خواص خرما ملين بودن آن مي باشد.اگر ۶ تا ۷ عدد خرما را در ۲ ليوان آب جوش خيس كرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشيد خاصيت آن را خواهيد ديد.در واقع خاصيت ديگر رطب ، خنثي كردن اسيد معده است، از آنجا كه زيادي اسيد معده باعث ترش كردن و دل‌درد مي‌شود، در طب سنتي چين براي رفع دل درد ۲ تا ۳ عدد خرماي تازه و له شده را در آب جوش انداخته آن را هم زده و مي‌نوشند.

http://irkhorma.ir/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۱:۴۶:۱۱ توسط:زهرا مرزبان موضوع:

تک سبد

 محصولات هات شیپر