آخرين مرحله در فرآيند توليد خرما بسته بندي آن است كه به منظور جلوگيري از آلودگي خرما و آفت زدن آن و سالم ماندن محصول هنگام جابجايي انجام مي شود . بسته بندي خرما به دو صورت با هسته و بدون هسته صورت مي گيرد .
بسته بندي خرماي با هسته
ابتدا خرماهاي باهسته بررسي شده و محصولاتي كه سايزهاي غير عادي دارند و يا طي فرآيندهاي قبلي توليد خرما به آنها آسيب رسيده است جدا مي شوند . پس از آن هر دسته از محصول با توجه به وزن مشخص شده به قسمت مربوطه جهت بسته بندي انتقال داده مي شوند و داخل دستگاه بسته بندي خرما قرار مي گيرند . از آنجا كه داخل پلاستيك شفاف قابل رويت و مشتري پسند تر است اكثرا در بسته بندي خرما از پلاستيك شفاف استفاه مي شود . خود بسته پلاستيكي داخل بسته كارتني قرار مي گيرد . مشخصات هر خرما نيز روي بسته كارتني نوشته مي شود .
بسته بندي خرما ي بدون هسته
خرماهايي كه در مرحله قبلي جدا شدند و از نظر ظاهري داراي اشكال هستند و كيفيت كمتري دارند به صورت جداگانه به عنوان خرماي درجه دو و سه بسته بندي مي شوند . معمولا اين محصولات بدون هسته ارائه مي شوند .