خشك كردن خرما با اجاق فر

خرما | رطب | خريد خرما | فروش خرما | قيمت خرما | خريد رطب | فروش رطب | قيمت رطب

خشك كردن خرما با اجاق فر

۲۴ بازديد

جهت خشك كردن خرما با اجاق فر ابتدا خرماها را روي سيني پخش كنيد و آنها را داخل قفسه فر قرار دهيد. سپس اجاق را روشن كنيد و زماني كه درجه فر به 120 درجه فارنهايت (49 درجه سانتيگراد) رسيد آن را خاموش كنيد. با يك دماسنح دماي خرما ها را اندازه بگيريد. وقتي كه دماي رطب ها به زير 100 درجه فارنهايت (38 درجه سانتي گراد) رسيد دوباره اجاق را روشن كنيد و روي 120 درجه خاموش كنيد. خرماهايي را كه به دماي مطلوب رسيده اند از سيني خارج كنيد. اين فرآيند را تا رسيدن به نتيجه مطلوب ادامه دهيد.

اگر دماسنج در دسترتان نيست فر را روي 200 درجه فارنهايت قرار دهيد و سپس آن را خاموش كنيد و خرماها را درون آن قرار دهيد. اگر لازم است اين پروسه را جند بار تكرار كنيد تا رطب ها به ميزان مورد نظر خشك شوند. نكته ضروري ديگر اين است كه خرماها بيش از حد لازم حرارت داده نشوند. دماي بيش از 155 درجه فارنهايت قند ميوه را سوزانده و عطر و طعم سوختگي به ميوه مي دهد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.