انواع غذاهايي كه با خرما مي توان درست كرد و انواع كارهايي كه با رطب مي توان انجام داد:
- استفاده از خرما در سالاد ميوه
خرما مي تواند يكي از بهترين افزودني ها به سالاد ميوه باشد، به ويژه زماني كه در كنار سيب و گردو، و يا قطعه هايي از نارگيل و پرتغال قرار بگيرد. به طور كلي تركيب رطب با ميوه هاي زمستاني جالب است.
- با خرما انرژي بگيريد
خرما داراي قند طبيعي است. اين قند طبيعي سريع جذب بدن مي شود. قبل و يا هنگام انجام حركات ورزشي و بدنسازي خوردن رطب به دليل وجود منابع گلوكوزي بسيار مفيد است، به ويژه زماني كه بدن به احياي انرژي نياز دارد.
- كره خرمايي
تركيب خرما و سيبي كه آرام پز شده مي تواند تجربه ي جديدي را برايتان رقم بزند كه به آن كره خرمايي گفته مي شود.
- استفاده از شيريني طبيعي خرما
شما مي توانيد براي شيرين كردن كيك شكلاتي خود از شيريني طبيعي رطب استفاده كنيد.
- از تكه هاي آن روي كيك استفاده كنيد
استفاده از تكه هاي خرما روي كيك به همراه قطعات موز طعم جديد را به ارمغان مي آورد.
- با رطب خورش درست كنيد.
به عنوان يك ميوه داراي قدمت و سابقه بسيار طولاني در خاور ميانه ، خرما از استفاده به عنوان دسر هم فراتر رفته و مي تواند در خورش هم استفاده شود.
- با رطب تارت هم مي توانيد درست كنيد.